avrdude: fout: gebufferde geheugentoegang wordt niet ondersteund

Ik probeer deze firmware sck_beta_v0_8_6 via Arduino 1.0.5-r2 . Ik heb LilyPad Arduino USB gekozen als het bord. Het apparaat is een Smart Citizen Kit Urban Shield v.1.1 . De upload mislukt met het volgende foutbericht:

Found programmer: Id = "BÛR"; type = 
   Software Version = . ; Hardware Version = .
avrdude: error: buffered memory access not supported. Maybe it isn't
a butterfly/AVR109 but a AVR910 device?

Wat doe ik verkeerd?

3
@Eugene Je gekke kerel vond eigenlijk de oplossing voor mijn probleem. Ik dacht dat je een grapje maakte. Plaats een "volledig" antwoord en ik zal u graag de "antwoord" -vlag geven.
toegevoegd de auteur JJD, de bron
Heb je geprobeerd een andere usb-kabel te gebruiken?
toegevoegd de auteur Eugene, de bron

5 antwoord

Soms maakt een andere USB-kabel het verschil. Er is een groot bereik in de kwaliteit van de kabels op de markt, en soms krijg je er een op de rafelige rand van acceptabel.

De Arduino lilypad lijkt hier bijzonder vatbaar voor te zijn. Blij dat dit hielp.

3
toegevoegd

Druk op de Reset-knop voordat u de code uploadt, totdat u het "ontkoppel" -geluid hoort (in Windows). Open de IDE en probeer het opnieuw

2
toegevoegd

Ik had dezelfde foutmelding door een schets te uploaden naar een Arduino Leonardo-bord vanaf een Levovo-laptop met behulp van Arduino ver 1.0.6. Zowel Device Manager als Arduino toonden dat de kaart verbonden was op COM3. Arduino gaf ook een foutmelding dat COM3 door een andere app werd gebruikt. Ik heb geprobeerd om USB-kabels te vervangen, maar kreeg hetzelfde bericht. Wat werkte, was het veranderen van de USB-uitgang van de rechterboven-achterwand van de Lenovo naar de rechteronderuitlaat. Het verbond op COM8 en ik kon de schets uploaden. Begrijp dat er snelheidsverschillen zijn tussen de twee verkooppunten. Nu hoef ik alleen maar uit te zoeken waarom ik geen schetsen kan uploaden naar hetzelfde Leonardo-bord op mijn HP-laptop met Windows 10 en de meest recente Arduino-versie. Verbindt op COM6 maar hangt op bij het uploaden. (Opmerking: moest ook een aantal Arduino-bibliotheekbestanden bewerken die aan versie 1.0.6 werkten, maar compileerfouten in de nieuwste versie toonden.)

1
toegevoegd
Houd er rekening mee dat de SCK-jongens aanraden om een ​​oudere versie van de Arduino IDE te gebruiken (om welke reden dan ook). Ik heb ondertussen eigenlijk met hun apparaat en firmware opgegeven. De mijne ligt ergens uitgezet.
toegevoegd de auteur JJD, de bron

Ik had hetzelfde probleem bij het proberen om code te uploaden naar Arduino Micro (Chinese kloon). Uren doorbrengen op Google, een nieuwe bootloader laten flitsen - nog steeds niets. Fysieke reset en COM-poort openen met boundrate 1200 werkt niet. Waarom?

IK HEB ATMEGA168 IN PLAATS VAN ATMEGA32u4!

Google vertelt, dat Arduino Micro Atmega32u4 kreeg, maar mijn kloon kreeg Atmega168! Controleer allereerst wat voor type je hebt door op zwart gesoldeerde chip op Arduino te zoeken. Dus in plaats van "Arduino Micro" te kiezen in het menu "Bord", kies ik voor Arduino Nano en alles werkt!

0
toegevoegd

Ik had dezelfde fout, maar later ontdekte ik dat ik het verkeerde type Arduino had geselecteerd, in plaats van Nano had ik Yun.

0
toegevoegd