Sleep het bestand naar het bureaublad wanneer de vensters zijn gemaximaliseerd

Meestal maximaliseer ik mijn vensters op de volledige grootte van het scherm en dan in plaats van op vensters te klikken om door het tabblad I cmd + te navigeren om tussen toepassingen te schakelen. Het enige probleem dat dit veroorzaakt is dat wanneer ik een bestand van mijn vinder naar de desktop moet slepen, al deze gemaximaliseerde vensters in de weg zitten.

Is er een efficiënte manier om het bestand naar het bureaublad te verplaatsen? Ik heb gekeken naar rechtsklik "verplaatsen naar bureaublad" en ik heb gezocht naar een pictogram bovenaan het scherm waar ik het naartoe kan slepen en die er niet zijn.

2
ja ru de
Gebruik "windows + D" gelijk aan macos. superuser.com/ vragen/139.922/& hellip;
toegevoegd de auteur Daryl Olsen, de bron

4 antwoord

Je hebt verschillende mogelijkheden:

  1. Use the sidebar and drag & drop files or folders on the 'Desktop' item
  2. Create a 'Desktop' Dock item by dragging and dropping the folder '/Users/YourUserName/Desktop' to the Dock and afterwards drag & drop files or folders you want to move on the 'Desktop' item in your Dock
  3. Create an Automator Service to move (or copy) chosen items to the 'Desktop' folder (rough example)
6
toegevoegd
Ik wist dat het iets eenvoudigs moest zijn.
toegevoegd de auteur Staale, de bron

In aanvulling op het antwoord van klanomath:

U kunt ook een Hot Corner toewijzen om het bureaublad te tonen. Op die manier kunt u een bestand naar de Hot Corner slepen, het bureaublad laten zien en vervolgens het bestand op het bureaublad laten vallen. Beweeg je muis opnieuw naar de hete hoek om het originele venster te tonen.

The Hot Corner functionality can be found in the Desktop & Screen Saver System Preference pane.

6
toegevoegd
Dit is mijn favoriete antwoord op deze vraag. Bedankt!
toegevoegd de auteur user248620, de bron

U kunt de sneltoets ook gebruiken om Desktop te tonen tijdens het slepen van de bestanden. Standaard snelkoppeling is: ^ CTRL + ↓ PIJL-OMLAAG (Gebruiker kijk suggereert ook CMD ⌘ + F3 ).

2
toegevoegd

Een uitwerking van wat @klanomath zei:

Look at the sidebar default item

0
toegevoegd
In plaats van een antwoord te schrijven om het antwoord van iemand anders te bewerken, klikt u op de knop bewerken of dit antwoord verbeteren onder het bericht dat u wilt verbeteren .
toegevoegd de auteur Pacerier, de bron